Oficjalne forum Aleksandry "Iny" Janusz
Bajarka
Czasami tutaj bywam, ale widzę, że forum do niczego się nie przydaje.
Nie będę mnożyć bytów nad potrzebę, poczekam trochę, a potem skasuję.
To chyba niepotrzebnie się zapisałam:/. Szkoda, liczyłam, że dowiem się więcej o magach(Gabriel!Gabriel!Timmy!Timmy!), a także znajdę odpowiedzi na kilka nurtujących mnie pytań.... Mam nadzieję, że forum wróci, gdzieś, kiedyś.
Bajarka
O, użytkownik :>
Ależ rozgaszczaj się, proszę cię bardzo. <evil grin>
W ogóle to chyba ze mnie frajer. Zrobiłam forum i zapomniałam rozpuścić wici, ze je mam.
Bajarka
Wiadomośc specjalna forumowa: forum od czasu do czasu się krzaczy. Nie jest to zależne od Admina. Jeżeli pojawia się informacja o niedostępności forum, najlepiej zajrzeć kilka godzin później.
Witam nareszcie dogooglałem się jakiegoś forum i jak widzę (i mam nadzieję) będę mógł zaspokoić moją ciekawość nt. Domu Wschodzącego Słońca i magów, a także Neverladnu
xDD Wstawię link do forum na kilku innych forach na których adminuje / biorę czynny udział
. Książkę polecam każdemu z kim wejdę na temat literatury
W razie czego mogę pomóc
Uchyli Pani rąbka tajemnicy i powie kiedy będzie druga część?
Ostatnio edytowany przez Poken (2010-01-09 20:46:17)
Bajarka
Bardzo mi miło.
Właśnie kończę książkę, a co do terminu wydania - dowiem się czegoś konkretnego dopiero, gdy oddam tekst redakcji.
Bajarka
E, powinnam raczej więcej pisać =D
Bajarka
Zaczną jak puszczę coś nowego
No bądźmy szczerzy, Sapkowskim to ja nie jestem
Proszę się nie porównywać do innych pisarzy - każdy jest inny i każdy ma swój styl (no chyba że jest plagiatorem xD). Jestem fanem Pana Sapkowskiego, ŚP J.R.R. Tolkiena i Pani ale nigdy Państwa nie porównywałem do siebie, ponieważ jest to po prostu niemożliwe. To tak jakby porównywać ... no nie wiem ... Kobietę do mężczyzny xD
Bajarka
Masz świętą rację! Chodziło mi raczej o ruch na stronie, który powiększy się dopiero, kiedy wydam coś nowego. Ale nie ma na co narzekać, użytkownicy przychodzą cały czas